Zeeuws Archief

Het Zeeuws Archief is de historische vind- en werkplaats voor iedereen die geïnteresseerd is in de geschiedenis van Zeeland en de Zeeuwen.

Het Zeeuws Archief beheert meer dan 1.200 archieven en collecties met een schat aan historische informatie. Je kunt er zowel online digitaal als fysiek in de studiezaal onderzoek doen naar historische documenten, personen, afbeeldingen, boeken en publicaties. Tevens brengt het Zeeuws Archief regelmatig exposities, workshops, lezingen, cursussen, open dagen en verhalen op sociale media met boeiend en leerzaam nieuws uit het verleden (actueel aanbod). Wie automatisch op de hoogte wil blijven van nieuws uit het verleden kan zich gratis abonneren op het periodieke mailbulletin ’n Zee van Tijd.

Zeeuws Archief Blog
Neem een kijkje achter de schermen bij het Zeeuws Archief via het blog: van educatie tot collectiebeheer, van studiezaal tot depot.

Archiefwinkel
Het Zeeuws Archief biedt een kleine maar fijne selectie van literatuur, naslagwerken en aanverwante artikelen te koop aan. Alle artikelen zijn verkrijgbaar in het Zeeuws Archief.

Contact
Zeeuws Archief
Hofplein 16
Postbus 70, 4330 AB Middelburg
Telefoon: +31 (0)118 678 800
E-mail: info@zeeuwsarchief.nl
Website: www.zeeuwsarchief.nl

zeeuwseankers.nl is het platform van Zeeuwse Ankers,

een samenwerkingsverband van: