Storytrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 22/08/2020 - 22/08/2020

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdagochtend 22 augustus de eerste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zierikzee. Verhalenverteller Johannes gidst zijn publiek door de binnenstad en vertelt de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Op meeslepende wijze brengt Johannes de helden en schurken uit de historie van Zierikzee tot leven. De geliefde stadsdokter Job Baster, de machtige veldheer Mondragon, de ongelukkige matroos Anker en de legendarische bouwmeester Keldermans: tijdens deze stadswandeling kun je hun fantastische avonturen zelf meemaken. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je niet snel meer zult vergeten.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zaterdag 22 augustus 2020 om 11.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie