Storytrail Stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 11/09/2022 - 11/09/2022

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Op zondag 26 juni neemt verteller Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre stadsverleden.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Hildebrand je kennismaken met de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de krijgsheren, de notabelen, de zeemeerminnen en de eigenwijze zeeschuimers die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straatjes slentert, ga je gedenkwaardige avonturen beleven vol dapperheid, bedrog, list en liefde.

Hoe al die stadverhalen gaan aflopen? En wat je daar vandaag de dag nog van kunt terugzien in Zierikzee? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, historie en avontuur.

Praktische informatie

Datum: zondag 11 september 2022
Aanvang: 14:00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Meer informatie