StoryTrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 27/11/2021 - 27/11/2021

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op zaterdag 27 november de laatste StoryTrail stadswandeling van dit seizoen in Zierikzee. Verhalenverteller Johannes is je gids. Nou ja, gids… Droge feitjes en jaartallen gaat hij je niet vertellen. Spannende verhalen des te meer!

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee laat je de magie van verteltheater ervaren. Niet binnen, in een zaaltje, maar frank en vrij in de buitenlucht. De Zierikzeese straten, gevels, torens en stadspoorten vormen het decor waarin je de historische verhalen van de stad gaat beleven. Fantastische verhalen zijn dat, want Zierikzee heeft in de loop der jaren heel wat meegemaakt. Een maandenlange belegering bijvoorbeeld, glorieuze ontdekkingen, sluwe listen en heel veel menselijk lief en leed. De verteller laat je kennismaken met Zierikzeese schippers, poortwachters, bouwmeesters en viswijven die je daar alles over kunnen vertellen. Voor je het weet wandel je dwars door de stadsgeschiedenis, verwikkeld in een spannend historisch avontuur. Ga je mee? Verhalenverteller Johannes zal je met open armen ontvangen.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 27 november 2021 om 12.30 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Meer informatie