StoryTrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 29/10/2021 - 29/10/2021

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert op vrijdag 29 oktober de StoryTrail stadswandeling Zierikzee met verhalenverteller Hildebrand. Tijdens deze bijzondere rondleiding beleef je de eeuwenoude sagen en legenden van de stad.

Zierikzee – wát een stad is dat! Zo vol van historie dat je er dagenlang in kunt ronddwalen zonder je te vervelen. Toch duurt de StoryTrail stadswandeling maar anderhalf uur. In die tijd wekt verteller Hildebrand de mooiste verhalen uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Je zult zien: achter elke gevel en op elke straathoek ligt er wel een wonderlijke sage of legende op je te wachten. Verteller Hildebrand neemt je mee van de Zuidhavenpoort naar de Dikke Toren. Onderweg maak je kennis met een bonte stoet Zierikzeese helden en heldinnen.

De dappere poortwachter Peer, viswijf Aaltje, de geleerde Job Baster en de iets te overmoedige bouwmeester Keldermans: je leert ze allemaal kennen. Met de een liep het heel goed af, met de ander iets minder. Maar allemaal zijn ze voor eeuwig verbonden met het prachtige stadje aan de Oosterschelde. Beleef het zelf tijdens de StoryTrail stadswandeling Zierikzee, een heerlijk historisch avontuur voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 29 oktober 2021
Tijd: 14.00 uur.
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van Storytrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Meer informatie