Storytrail Theaterwandeling Middelburg

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 04/09/2022 - 04/09/2022

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Middelburg. De StoryTrail is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids op zondagochtend 4 september.

De StoryTrail is geen gewone stadswandeling. Jaartallen of architectonische wetenswaardigheden zul je van Johannes niet veel te horen krijgen. Meeslepende sagen en legenden des te meer! Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend verhaal.

Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Je gaat op avontuur met de graven en gravinnen van Zeeland. Je komt midden in een adembenemend spookverhaal terecht. Je vaart het zeegat uit met notaris Roggeveen. Je maakt kennis met de slimste uitvinder uit de stadshistorie. En je beleeft het ware verhaal van de Middelburgse Maneblussers.

Zo wandel je dwars door de rijke stadsgeschiedenis. Ga mee en geniet anderhalf uur lang van vertellingen vol spanning, vaart en humor.

Praktische informatie

Datum: zondag 4 september 2022
Aanvang: 11.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).

Meer informatie