Storytrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 26/09/2021 - 26/09/2021

Verhalenverteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Zierikzee. Op 26 september neemt hij je mee op een reis door de spannende geschiedenis van de eeuwenoude stad aan de Oosterschelde.

Wie met Hildebrand door Zierikzee wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, torens en poorten die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Spanjaarden die Zierikzee klein probeerden te krijgen. Over de beroemde stadsdokter Job Baster. Over Kapitein Smul die op zijn schip het zeegat uit voer en een ijselijk avontuur beleefde. En over de iets te overmoedige bouwmeester van de Dikke Toren.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 26 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie