StoryTrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 26/06/2022 - 26/06/2022

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Zierikzee. Op zondag 26 juni neemt verteller Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre stadsverleden.

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Hildebrand je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis.

Je beleeft hoe de Spaanse bevelvoerder Mondagón Zierikzee verovert in de Tachtigjarige Oorlog. Je kiest het ruime sop met de Zierikzeese kapitein Smul. Je ontdekt hoe het komt dat er overal in de stad zeemeerminnen te zien zijn. En je huivert bij het mysterieuze verhaal van de Dikke Toren.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Hildebrand het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zierikzee tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: zondag 26 juni 2022
Aanvang: 14:00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen: € 9,79).