StoryTrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 16/04/2022 - 16/04/2022

Op zaterdag 16 april komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zierikzee voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Hildebrand neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van het oude stadje brengt Hildebrand de helden en schurken uit de geschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf in de schoenen staat van de krijgsheren, de viswijven, de zeeschuimers en de bouwmeesters die hier vroeger de dienst uitmaakten. Samen met de verteller ga je op avontuur. Je kijkt in de ogen van de staalharde Spaanse bevelvoerder Mondragón. Je bewondert de ongekende prestaties van stadsdokter Baster. Je vraagt je af hoe hoog de Dikke Toren eigenlijk moet worden. En je vaart het zeegat uit met de Zierikzeese matroos Leendert Anker.

Hoe dat allemaal gaat aflopen? En wat je van al die historie vandaag de dag nog terug kunt zien in Zierikzee? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel-avontuur vol spanning, vaart en humor.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 16 april 2022
Tijd: 14.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van Storytrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Meer informatie