Storytrail Stadswandeling Vlissingen

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 03/09/2022 - 03/09/2022

Een straattheatervoorstelling over de geschiedenis van Vlissingen: dat is de StoryTrail stadswandeling. Op zaterdag 3 september neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen je mee door de binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste verhalen uit de stadshistorie.

In de geschiedenis van Vlissingen wemelt het van de sterke verhalen, dat merk je tijdens deze wandeling al snel. Je bent de eerste straathoek nog niet om of je zit al midden in een spannend avontuur. Je gaat kennismaken met de meest legendarische figuren uit het stadsverleden. Je wordt goeie maatjes met piraten en zeeschuimers. Je huivert bij de aanblik van een heus spookhuis. Je bewondert de bedenker van Europa’s oudste droogdok.

En je ontdekt hoe het komt dat er in Vlissingen zo veel Flessendieven wonen. Zo wandel je dwars door de bewogen stadshistorie, een bijzondere ervaring die je nooit meer vergeet!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 3 september 2022
Aanvang: 14.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van StoryTrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kind: € 9,79).

Meer informatie