StoryTrail stadswandeling Vlissingen

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 30/10/2021 - 30/10/2021

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Vlissingen. Een historische rondleiding en een fantastische vertelvoorstelling in één. Verhalenverteller Johannes is je gids. Hij verwelkomt je graag bij de première-wandelingen op zaterdag 30 oktober.

De Flessendieven. Zo worden de inwoners van Vlissingen ook wel genoemd. Een passende naam, want in deze stad wemelde het ooit van de zeeschuimers, de piraten en ander gebroed dat wel een borreltje lustte op zijn tijd. Maar waar komt die bijnaam ‘Flessendieven’ nu werkelijk vandaan? Dat is een van de geheimen die je gaat ontrafelen tijdens de StoryTrail stadswandeling Vlissingen.

Maar de geschiedenis van Vlissingen heeft veel meer te bieden dan alleen flessen. Verteller Johannes neemt je mee naar oudste droogdok van Europa. Naar het legendarische Beeldenhuis. En natuurlijk naar het standbeeld van Michiel Adriaenszoon de Ruyter. Tijdens de StoryTrail stadswandeling kun je genieten van de betoverende en bloedstollende verhalen die achter deze monumenten schuil gaan.

Verteller Johannes brengt de geschiedenis van Vlissingen met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Ga mee en geniet van een stadswandeling die je nooit meer vergeet.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 30 oktober 2021
Aanvang: 14.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van Storytrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Meer informatie