StoryTrail stadswandeling Middelburg

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 31/10/2021 - 31/10/2021

Op zondag 31 oktober kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis van Middelburg, samen met verhalenverteller Johannes. Zijn StoryTrail stadswandeling is geen gewone rondleiding, maar een vertel-avontuur vol spannende en ontroerende stadsverhalen.

Verteller Johannes neemt je eeuwen mee terug in de tijd. Toen was Middelburg een stad van machtige graven en notabelen, van uitvinders, avonturiers en straatarme zeelui. Een stad van stralende stadspaleizen, maar ook van duistere stegen die het daglicht niet konden verdragen.

Johannes vertelt je verhalen over het rijke en het arme Middelburg. Over Jacob Cats, de volksdichter die hier zijn mooiste verzen schreef. Over notaris Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. En over matroos Floris, die ook naar zee ging maar daar heel andere dingen vond…

Hoe het de helden en heldinnen uit de Middelburgse geschiedenis verging? Je beleeft het tijdens de StoryTrail stadswandeling Middelburg, een heerlijk vertel-avontuur voor iedereen die houdt van geschiedenis en sterke verhalen.

Praktische informatie

Datum: zondag 31 oktober 2021
Aanvang: 11.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van Storytrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kinderen: € 8,84).

Meer informatie