Stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 24/10/2020 - 24/10/2020

Verhalenverteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen nodigt je uit voor een avontuurlijke StoryTrail stadswandeling door Zierikzee.

Wie met Hildebrand door Zierikzee wandelt, zal genieten van de prachtige huizen, kerken, torens en poorten die de stad rijk is – maar vooral ook van de verhalen die achter de stenen façades verborgen liggen. Verhalen over de Spanjaarden die Zierikzee klein probeerden te krijgen. Over de beroemde stadsdokter Job Baster. Over Kapitein Smul die op zijn schip het zeegat uit voer en een ijselijk avontuur beleefde. En over de iets te overmoedige bouwmeester van de Dikke Toren.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Hildebrand de ene na de andere stadslegende uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Zierikzee tijdens een fascinerende wandeling die je niet snel meer zult vergeten.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 24 oktober 2020
Aanvang: 11.00 uur
Kosten: € 14 per persoon (kind: € 8,84), indien u reserveert met kortingscode STORYTRAIL4AA3252.

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie