Storytrail stadswandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 20/09/2020 - 20/09/2020

Op zondag 20 september kun je op avontuur in de geschiedenis van Zierikzee met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Hildebrand van theatergezelschap Stadsavonturen gidst je door de eeuwenoude binnenstad. Onderweg vertelt hij de mooiste sagen, legenden en historische stadsverhalen.

Je komt terecht in een stad vol prachtige verhalen over liefde, macht, list en strijd. Je ontmoet keiharde veldheren, ambitieuze bouwmeesters, onverschrokken zeelieden én de aller grootste dierenvriend uit de hele geschiedenis van Zeeland. Slenter door straten en stegen, verdwaal in de tijd en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Zierikzee is een heerlijke belevenis voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Zierikzee begint op zondag 20 september 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie