Storytrail Stadswandeling Vlissingen

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 09/09/2023

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Vlissingen. Op zaterdag 9 september neemt verteller Johannes van Theatergezelschap Stadsavonturen zijn publiek mee naar het verre verleden van de stad aan de Westerschelde.

In het prachtige decor van de oude binnenstad laat Johannes je kennismaken met de helden en schurken uit de woelige stadsgeschiedenis. Je gaat op avontuur met John Perry, de man achter het beroemde Dokje van Perry. Je vaart het zeegat uit met kapers en piraten. Je ontdekt waarom Michiel de Ruyter zo geliefd was bij zijn bemanning – en juist niet bij zijn vijanden. Je ervaart de geheime kracht van Zeeuwse boter. En je beleeft het verhaal van de legendarische Flessendieven.

Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Vlissingen tijdens een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 september
Aanvang: 14.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nl. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kinderen: € 11,05).

Meer informatie