Stadswandeling Goes

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 22/10/2020 - 22/10/2020

Op donderdag 22 oktober vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Goes. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.

Een stadswandeling door Goes met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meeslepende wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, list, heldenmoed en schurkerij. Je ontmoet dappere zeelui, sluwe boeven, deftige notabelen en natuurlijk de vermaarde viswijven van het Visperk. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Goes is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: donderdag 22 oktober 2020
Tijd: 14.00 uur
Kosten: € 14 per persoon (kind: € 8,84), indien u reserveert met kortingscode STORYTRAIL4AA3252.

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie