StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 29/05/2023 - 29/05/2023

Op maandag 29 mei (2e Pinksterdag) vertelt acteur Hildebrand van Theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Zierikzee. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek mee naar het diepe donkere stadsverleden.   

Een wandeling door Zierikzee met Hildebrand is een bijzondere belevenis. Verhalen die de stadsbewoners elkaar eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven.
Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over strijd, noodlot, list en liefde. Je beleeft de belegering van Zierikzee in de Tachtigjarige Oorlog. Je gaat op visite bij de legendarische stadsdokter Baster. Je hoort het bloedstollende verhaal van de Dikke Toren. En je ontdekt waarom er in de Oude Haven zo’n groot anker staat te pronken.
Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden en heldinnen van ooit… De StoryTrail Theaterwandeling Zierikzee is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

Praktische informatie

Datum: maandag 29 mei 2023
Aanvang: 14.00 uur
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via www.storytrail.nlReserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).