Stadswandeling Middelburg

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 25/10/2020 - 25/10/2020

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Middelburg. Verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen neemt je mee naar het verre verleden van de stad.

Wie met Johannes door Middelburg wandelt, loopt bijzondere personages uit de stadsgeschiedenis tegen het lijf. De beroemde dichter Jacob Cats bijvoorbeeld, bedenker van spreuken als ‘Rust Roest’, en ‘Kinderen zijn Hinderen’. Zijn buurman Jacob Roggeveen, die het zeegat uitvoer om het Zuidland te gaan ontdekken. Zacharias Janse, de brillenmaker die naar eigen zeggen de telescoop heeft uitgevonden. En natuurlijk de legendarische Middelburgse Maneblussers. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn vertellershoed tevoorschijn. Zo beleef je de geschiedenis van Middelburg tijdens een historisch avontuur dat je niet snel meer zult vergeten.

Praktische informatie

Datum: zondag 25 oktober 2020
Aanvang: 11.00 uur
Kosten: € 14 per persoon (kind: € 8,84), indien u reserveert met kortingscode STORYTRAIL4AA3252.

Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.

Uiteraard worden tijdens de StoryTrail stadswandeling de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Om voldoende afstand te kunnen houden, wordt er in kleine groepen gelopen.

Meer informatie