City Trail Middelburg

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 09/09/2022

Het mag weer! City Trail Middelburg gaat in 2022 weer van start. Een leuke gelegenheid om aan te sluiten; deze editie gaat de route namelijk ook door Het Schuitvlot, het gebouw van Erfgoed Zeeland! In 2019 was de laatste editie. Dit jaar vindt de City Trail weer plaats op vrijdag 9 september aanstaande (start 19.00 uur) met dit keer de start en finish op de Markt in Middelburg.

Programma

Alle deelnemers worden getrakteerd op een mix van cultuur en sport met een route via uitdagende, historische en culturele panden, over bruggen, door kerken, theaters en bijzondere bezienswaardigheden in de binnenstad. Ook onze BB-bunker onder Het Schuitvlot wordt dit jaar in de route opgenomen! Entertainment zal tijdens het parcours niet ontbreken voor extra sfeer en beleving. De organisatie verwacht circa 2.000 deelnemers en heeft een parcours uitgezet van 8 à 9 kilometer voor wandelaars en hardlopers. Na de finish op de Markt is er nog een gezellige afterparty met muziek.

Praktische informatie

De inschrijving (€10,- per persoon) staat open. Opgeven kan via de website www.citytrailmiddelburg.nl; een deel van de opbrengt gaat naar twee (lokale) goede doelen, te weten stichting Westerlicht en Humanitas kinderkamp Zeeland.

Meer informatie