Bezoekersdag Waterdunen

activiteit Stichting Het Zeeuwse Landschap, 09/10/2021 - 09/10/2021

Op zaterdag 9 oktober 2021 vindt de publieksopening plaats van Waterdunen. Je kunt dan in het gebied rondlopen over de wandelpaden en langs de vogelhutten. En een kijkje nemen bij de getijdenduiker en het Kustlaboratorium. Op verschillende plekken staan medewerkers van betrokken organisaties en onze gidsen klaar om je meer te vertellen. Kom je ook voor deze primeur? Je bent van harte welkom!

Waterdunen gaat vanaf 9 oktober stap voor stap open. Met het uitvoeren van de laatste werkzaamheden is rekening gehouden met het broedseizoen, daarom wordt op sommige plaatsen in het gebied nog gewerkt. Als eerste opent de groene Zeekraalroute. De andere wandelroutes gaan op een later moment open, zodra de werkzaamheden klaar zijn.

Waterdunen is een samenwerking tussen stichting Het Zeeuwse Landschap, gemeente Sluis, Molecaten, waterschap Scheldestromen en Provincie Zeeland. Op 9 oktober staan medewerkers van diverse betrokken organisaties op verschillende plaatsen verspreid langs de wandelroute om u alles te vertellen over de natuur, het recreatiepark, de getijdenduiker, het Kustlaboratorium en de laatste werkzaamheden in het gebied.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijd: 10.00 – 15.00 uur
Plaats: je kunt je fiets parkeren in de fietsenstalling bij de ingang bij de Langeweg (ter hoogte van de Kieweg). Waterdunen ligt op circa 10 minuten fietsen van het fietsvoetveer Vlissingen-Breskens. Kom je met de auto, dan kun je parkeren op de parkeerplaats aan de Nieuwe Slikkenburgseweg. (Navigatie: ‘parking Slikkenburg’, ter hoogte van Loods10.) Volg vanaf de parkeerplaats en de fietsenstalling de Zeekraalroutebordjes.

Meer informatie