Vertelwandelingen Mysterieus Middelburg

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 17/03/2019 - 05/06/2019

De enige Middelburgse ghostwalk Mysterieus Middelburg is bezig aan zijn vierde seizoen. De eerste editie van 2019 vond plaats op woensdag 27 februari. Een groep mensen op een bedrijfsuitje trok onder een zonnige hemel langs schedels en schavotten, wonderen en wandaden uit het verre tot nabije verleden van Middelburg. De wandeling wordt als vanouds gegidst door schrijver, publiekshistoricus en ex-stadsdichter Jan J.B. Kuipers. Op woensdagavond 5 juni vindt de eerstvolgende avondwandeling plaats voor individuele boekers (€ 11,99 per persoon). Boeken kan HIER.

Mysterieus Middelburg loopt al vanaf 2016 en heette voorheen Sinister Zeeland. De naam is nu veranderd, mede omdat de wandeling door het centrum van Vlissingen m.i.v. 2019 is gestaakt – hierdoor heeft Middelburg nog de enige reguliere Zeeuwse ghostwalk.

Ga óók mee met gids Jan J.B. Kuipers op een mysterieuze en sinistere rondleiding door Middelburg! Slenter door geheimzinnige straatjes en hoor dertien en méér sinistere verhalen. Over het rondwaren van de Pest en brute terechtstellingen. De moord om een pakje boter, het hoofd in het bushokje. En ijselijke bureaucratie van beruchte regentenstad Middelburg. Luctor et Putesco!
“Ik worstel en verga…”

Groepswandelingen vanaf 8 personen boekt u veilig via VVV Zeeland (e-mail: groepen@vvvzeeland.nl) of direct bij Mysterieus Middelburg:
– Heleen: hmddekker@zeelandnet.nl, tel. 06-33365988
– Jan: jjbkuipers@hotmail.com, tel. 06-36271652