Storytrail stadswandeling Goes

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 27/10/2019 - 27/10/2019

Een avontuurlijke ontdekkingsreis vol sagen, legenden en historische verhalen: dat is de StoryTrail stadswandeling Goes. Op zondag 27 oktober 2019 neemt verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen u mee naar het roemruchte verleden van de stad.

Wie met Johannes door de geschiedenis van Goes wandelt, loopt bijzondere personages tegen het lijf. Kijvende viswijven bijvoorbeeld, die altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws. Jan Katoen, de sluwe boef die wist te ontsnappen uit zijn donkere kerker onder het stadhuis. En natuurlijk Frans Naerebout, de legendarische mensenredder die in Goes ligt begraven. Dwalend door de eeuwenoude straten tovert Johannes het ene na het andere sterke verhaal uit zijn hoge hoed. Zo beleeft u de geschiedenis van Goes tijdens een vertel-avontuur dat u niet snel meer zult vergeten.

Praktische informatie

Datum: zondag 27 oktober 2019.
Tijd: 14.00 uur.
Reserveren is noodzakelijk. Dat kan via de website van Storytrail. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL9AL4479 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).

Meer informatie