Middeleeuws Festijn

activiteit Redactie Zeeuwse Ankers, 18/07/2023 - 15/08/2023

In het decor van het Mottekasteel bij Terra Maris beleef je de middeleeuwen in de landschapstuin, met als hoogtepunt een magische vuurspuwer om 17.00 en om 18.30 uur!

In een herbergachtige sfeer met muziek, drankjes, een kookpot met pruttelende soep en de geur van vuren, waarop vlees wordt gebraden en kinderen hun eigen stokbroodje kunnen bakken, is het goed eten en drinken! Kinderen kunnen zich vermaken met middeleeuwse spelletjes zoals boomschijf lopen, ringsteken, bot vangen en boogschieten. Om de middeleeuwse sfeer te verhogen word je vermaakt door een kwakzalver, een plagende nar die streken uithaalt en ander middeleeuws volk. Ook is te zien hoe in de middeleeuwen uit veen zout werd gewonnen. Kinderen kunnen het Mottekasteel bestormen en o.a. zelf mosterd maken.

Praktische informatie

Data: 18 en 25 juli, 1, 8, 15 augustus
Kosten: entreeprijs museum + € 2,- toeslag; Kortingspassen of kortingsbonnen voor Terra Maris zijn ook geldig op de dagen van het festijn. Het eten en drinken is NIET bij de prijs inbegrepen. Een bezoek aan het museum is wel bij de prijs inbegrepen dus kom ruim voordat het festijn begint naar Terra Maris.

Meer informatie