Doorgaan in portret formaat

Zeeuwse Ankers

Zeeuwse Ankers | verhalen die verbinden

Lees meer

Schrijf zelf een verhaal

Zeeland kent vele gezichten, waarvan de meeste zich tonen op de grens van zee en land. Achter al die gezichten zit een verhaal. Zee en land bepalen al eeuwenlang hoe in deze provincie mensen wonen, waarom bedrijven zich er vestigen en waarom toeristen er graag verblijven. Je vindt die verhalen op deze website, zeeuwseankers.nl. Er zijn verhalen over landschappen, over monumenten, bij voorwerpen in musea en verhalen over mensen. Zeeuwse Ankers verbindt zo erfgoed en landschap en vroeger en nu met elkaar.

Verhalen schrijven die op locatie kunnen worden gelezen.

Vanuit de redactie van Zeeuwse Ankers worden wekelijks nieuwe verhalen toegevoegd aan de website. Maar we vinden het leuk dat de website ook wordt gevuld met verhalen van Zeeuwse erfgoed- en/of landschapsorganisaties of door individuele schrijvers die verhalen willen leveren. Op de startpagina vind je rechts een knop met de tekst ‘Voeg een verhaal toe’. Verhalen op Zeeuwse Ankers zijn tussen de 300 en 750 woorden lang en hebben passende afbeeldingen. Bij vragen over het schrijven van een verhaal en/of het plaatsen daarvan, kun je voor meer informatie contact opnemen met de redactie: redactie@zeeuwseankers.nl

In bijgaand informatieblad vind je meer uitleg over de thema's van Zeeuwse Ankers, over hoe je verhalen kunt zoeken, in de collecties kunt zoeken en hoe verhalen worden verbonden met een locatie.

Gerelateerde verhalen: Ankerschildjes: verhalen op locatieAnkerplaatsen: verhalen uit een klapbank

0 reacties op Schrijf zelf een verhaalU bent ingelogd als:


Schrijf een Reactie
Voeg je eigen verhaal toe Je eigen verhaal kun je via drie eenvoudige stappen toevoegen aan zeeuwseankers.nl